Home » Demo pagina

Demo pagina

Op deze demo pagina worden de nieuwe editor features gedemonstreerd.

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Je kunt een afbeeldingen grid toevoegen

Voor het Peugeot Blue Box-concept worden Compact deuren gebruikt

De caption overriden

Paspaneel full vision
Rood waarschuwingslicht
De Porsche-dealer in Melbourne heeft Compact deuren in zijn showroom
Paspaneel sandwich
Empty profiles
sandwichpanelen

Video embedden

Naast een afbeeldingengrid is het ook mogelijk om een youtube video te embedden. Deze embed functie kan eventueel worden uitgebreid met andere video-platformen. Na afloop van de video worden er suggesties getoond van hetzelfde kanaal (sinds september 2018 kunnen suggesties niet worden uitgezet. Dit effect kan wel bereikt worden maar vereist iets meer ontwikkeltijd.

Optionele video titel

Optionele tekst voor onder de titel. De video kan ook alleenstaand getoond worden.

De image gallery uit projecten

De image gallery uit projecten kan ook als Gutenberg Block gebruikt worden in de content. Weliswaar zonder grijs vlak er omheen, maar het is desalniettemin wel mogelijk. De afbeeldingformaten zijn flexibeler nu. Wanneer 1 afbeelding in de gallery wordt geladen kan het ook als image-embed worden gebruikt (inclusief vergoot functie).

Buttons

Mocht je op een aantrekkelijke manier met buttons willen verwijzen naar een andere pagina dan kan dat met de button list block. Kies 1 button, of meerdere. Stijl ze naar wens. Door de button block module te gebruiken veranderen urls naar (interne) links automatisch mee wanneer de URL’s van die bestemmingen veranderen.

Unique features included

No matter how you configure your door, the Compact folding door always comes with:

Unique space-saving design

Included

Compliant with safety standards

Included

Automatic burglary protection

Included

Fall safety system

Included

Design your own Compact door

Configure your door with only a few clicks. Get your quotation and drawings immediately!

Design your door

Applications

Fits any kind of application

The compact folding door is an industrial door that is designed to fit any kind of application.

Maatwerk content

Maatwerk content die geplaatst kan worden naast het nieuwsoverzicht. In het nieuwsoverzicht hiernaast kun je berichten filteren op categorie. Wanneer er geen categorie is geselecteerd worden de laatste X berichten over de gehele blog getoond.

Verkoopondersteuning voor vragen van dealers

Wanneer 1 enkele categorie is geselecteerd zal de onderste link niet naar de gehele blog, maar naar die specifieke categorie pagina gaan. Foto’s in dit content blok worden krijgen altijd een breedte van 100% en past zich qua dimensies verder aan.

 Close search

What are you looking for?