Industriport
Tillverkare av Compact-porten

Compact Academy

Compact Academy-program

1 dagars investering

Vi vill bjuda in våra återförsäljare, deras kommersiella personal och tekniska team till Rolflex. Vi erbjuder utbildning på vår egen Compact Academy. Våra dörrspecialister visar hur man säkert och snabbt installerar en Compact hopfällbar dörr. De ger också mekaniker instruktioner för att reparera och underhålla våra industridörrar.

För dig och din kommersiella personal skapade vi ett program med intressanta presentationer om marknadsföring, försäljningsmöjligheter och internet.

Förbättra dina tekniska och kommersiella färdigheter

Genom att förbättra kunskapen hos din tekniska personal kan du säkerställa att Compact-dörren installeras effektivt och felfri. Rolflex säljteam erbjuder workshops för din försäljningsavdelning så att din kund kan informeras med den senaste produktinformationen.

Vi erbjuder ett komplett program i vår Compact Academy, detta inkluderar lunch och middag, gratis för våra återförsäljare.

Kommer långt ifrån?

Då kan vi förse dig med en övernattning på ett hotell i närheten, inga kostnader för dig. Du kan anlända dagen före och nästa dag delta i programmet i tid.

 


 

Teknisk träning

 

Vår tekniska utbildning är för dörrinstallatörer och underhållsingenjörer som vill förbättra kunskapen och färdigheterna i Compact fällbara dörrar.

Vad inkluderar denna utbildning:

  • Installation av den Compact vikluckan
  • Teknisk support för ofta situationer
  • Service och reparationsinstruktioner

Efter den här utbildningen kan du kalla dig en Compact veckdörrspecialist och du kommer att få ett signerat certifikat för att bevisa detta.

Kommersiell utbildning

 

Fler verktyg för att marknadsföra den Compact vikluckan till dina kunder. Det är vad vår kommersiella utbildning handlar om. Är du involverad i försäljning, marknadsföring eller allmän förvaltning är detta åt dig.

Vad inkluderar det:

  • Försäljningsargument för marknadsföringsaktiviteter
  • Marknadsverktyg som du kan använda
  • Konfiguratorverktyg på din webbplats
  • Internetmarknadsföring - hur du kan förbättra informationen om Compact dörr på din webbplats
  • Försäljningsmöjligheter

Efter denna utbildning vet du allt om fördelarna med den Compact vikluckan och du är medveten om möjligheterna att marknadsföra Compact dörren på din egen webbplats.


 

Montering i time-lapse

Här kan du se den snabba och enkla installationen av Compact-dörren. Besök vår Compact Academy för att bli expert på Compact fällbara dörrar.

Skicka ett mail till verkoop@rolflex.com eller ring +31(0)315 695959 och registrera dig.

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: