Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Whitepapers automotive

Speciaal voor autobedrijven

De overheaddeur is ook een veelvoorkomende deur bij autobedrijven. Is u wel eens opgevallen hoeveel ruimte het railsysteem in beslag neemt? Zonde eigenlijk, op deze plek kan geen verlichting geplaatst worden. Een hefbrug kunt u niet direct achter de deur zetten en de hefhoogte kan ook niet helemaal benut worden.

Heeft u een overheaddeur in uw werkplaats? Maak kennis met een ruimtebesparend alternatief; de Compact deur. Download het whitepaper '4 redenen om afscheid te nemen van de overheaddeur' en laat u inspireren.  

Whitepaper: 4 redenen om afscheid te nemen van de overheaddeur

 

Voorbeelden uit de praktijk

Inmiddels hebben al heel wat autobedrijven gekozen voor de Compact vouwdeur als bedrijfsdeur in hun werkplaats of showroom. Uitdagingen met verlichting, autoliften en afvoerinstallaties komen autobedrijven vaak tegen bij het kiezen van bedrijfsdeuren. De Compact vouwdeur is vaak de oplossing voor deze uitdagingen. Wij delen graag onze kennis met voorbeelden uit de praktijk. In het whitepaper 'praktische toepassingen voor de autobranche' leest u praktijk voorbeelden van collega ondernemers. 

 Whitepaper: praktische toepassingen in de autobranche

Compact deur | De Compact deur is perfect geschikt voor autobedrijven
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: