Industriport
Tillverkare av Compact-porten

FUNDERAR DU PÅ ATT GE DIN BYGGNAD ETT ANSIKTSLYFT?

Före renovering

Före renovering

Många fastighetsägare renoverar och bygger om sina existerande fabriker och verkstäder. Det är ofta ett bättre alternativ än att bygga eller flytta till nya lokaler, vilket kan bli både dyrt och störande för affärerna.

Hållbar renovering blir allt viktigare på grund av den växande oron över hög energianvändning och önskan om en god inomhusmiljö. EU-direktivet om byggnaders energiprestanda (EPBD) infördes för att uppmuntra företag till att minska byggnaders miljöpåverkan.

Efter renovering

Efter renovering

1. COMPACT PORTAR PASSAR ALLTID

Inte varje grind passar in i varje byggnad. När du väljer en dörr ska du inte bara uppmärksamma storleken utan särskilt på utrymmet ovanför och bakom den. Om detta är begränsat och du vill utnyttja det (övre) utrymmet optimalt i din byggnad är en Compact hopfällbar dörr idealisk. Det har inga skenor i taket, vilket sparar utrymme, installationstid och underhållskostnader.

2. SNABBMONTERING, INGA INTRYCK

Den Compact hopfällbara dörren kan installeras av en mekaniker på en dag. Så du kan ändra fasaden på din byggnad mycket snabbt. Genom att välja en annan färg och / eller glasering ser din fabrik, logistikcenter, industribyggnad eller annan typ av byggnad helt annorlunda ut utan att behöva avbryta ditt företag under en längre tid.

3. LONGEVITY, BEDRE ISOLERING

Har du en äldre rulllucka i din byggnad? Installation av nya, isolerade grindar leder till betydligt högre energieffektivitet. Visste du att isoleringsvärdet på sandwichpanelerna på den Compact hopfällbara dörren motsvarar det för tredubbla glas?

Att installera en wicket-dörr kan ytterligare öka energieffektiviteten. När allt kommer omkring behöver porten inte längre öppnas helt så att någon kan komma in i byggnaden.

När du installerar en ny grind kan du välja en grind som stängs automatiskt eller med hög hastighet. Detta säkerställer att grinden stängs så länge som möjligt och därmed undviker energiförluster.

4. Wicket dörr möjligt

Den Compact vikbara dörren är den enda fällbara lyftdörren där en wicket-dörr är möjlig. Och ännu bättre: du kan välja i vilken riktning du vill öppna dörren. Medan dörren till en vanlig sektionsdörr bara kan öppnas på utsidan, kan du också välja en inre öppningsdörr för den Compact hopfällbara dörren.

5. MÅNGA DESIGNMÖJLIGHETER 

När du renoverar din byggnad vill du naturligtvis omedelbart ge byggnaden ett mer modernt och snyggt utseende. Därför kan du välja mellan många färger och designalternativ. Välj fönster för din grind om du vill ha mer ljus i din byggnad. Eller välj helt öppna grindar om du vill visa vad du har att erbjuda. Vi har massor av designalternativ inklusive säkerhetsalternativ, väderskydd och kontroller. Du kan själv sätta ihop porten online och begära en offert.

FÖRDELAR MED RENOVERING

  • Förbättrade isoleringsvärden, lägre energikostnader
  • Lägre underhållskostnader tack vare nya material
  • Din byggnad kommer att ha ett modernt utseende
  • Billigare än nybyggnation eller omlokalisering

 

Compact grind ersätter trasiga rulldörrar

Gammal rulldörr ersatt av Compact dörr med wicket dörr

Denna vackra partition skiljer verkstaden från utställningsutrymmet

Wicket dörr för att spara energi

Full lätt fyllning i den Compact dörren

DESIGNA DIN EGEN PORT

Designa din egen port på vår webbplats. Du kan välja storlek, stil och passande tillbehör.

Du får en offert för leverans och installation från din närmaste återförsäljare.

 

Leave comment

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: