Industriport
Tillverkare av Compact-porten
Begär offert   > Visa projekt   >

McLaren Technology Centre

Logo

McLaren Technology Centre

Den innovativa arkitektbyrån Foster + Partners valde våra portar till McLaren Technology Centre. Både infartsportarna för bilar och helglasportarna i utfackningsväggarna är Compact-portar. Kravet var att portarna skulle passa in perfekt i designen. För att uppnå detta mål specialtillverkades alla portar.

Produktionscentret, som öppnade 2011, har också Compact-portar på utsidan. I slutet av produktionslinjen passerar bilarna tre glasboxar på väg till biltvätten. Varje glasbox öppnas och stängs med en pulverlackerad, genomskinlig Compact-port.

Fler projekt

Helglas

I denna typ av Compact-port består hela ytan av glaspaneler. Fördelen med att använda transparent fyllning är att det ger byggnaden mer naturligt ljus och det är lätt att se både in och ut. Förutom genomskinliga fyllningar i akryl och polykarbonat kan panelerna också utrustas med säkerhetsglas, ramverk med maskor eller kombinationer av dessa. Helglasportar ger varje byggnad ett lyxigt utseende.

Genomskinliga fönsterpaneler är ihåliga aluminiumprofiler med vertikala mittstolpar och valfri fyllning. Fyllningarna monteras på insidan med en vit ram som består av polyeten och gummi. Helglaspaneler kan också kombineras med isolerade sandwichpaneler. Det är även möjligt att montera dessa paneler utan fyllning.

Visa


Helglas
Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: