Industriport
Tillverkare av Compact-porten
child.Name

Zwolle vid havet

fredag, 09 juni 2017

Som de flesta andra är vi på Rolflex galna i sol, hav och stränder, men tyvärr har vi inte Nordsjöns stränder precis utanför dörren. 

Lyckligtvis finns det numera fantastiska alternativ som gör det möjligt att njuta av sommaren och den unika strandatmosfären utan att sitta fast i trafiken i timmar för att komma till stränderna i till exempel Zandvoort eller Scheveningen.

stadstranden med palmer 

Många städer i Nederländerna har precis som storstäderna Berlin, Barcelona, New York och Paris anammat fenomenet med pop-up-stränder. Varje strand har sin egen specialitet och karaktär. 

Vår topp-femlista i Nederländerna

 

  1. Zwolle
  2. Haarlem
  3. Amsterdam
  4. Alkmaar
  5. Utrecht

 

Strand och strandklubb i Zwolle

I år har Zwolle fått en fantastisk plats.  En strand med strandklubb har öppnat vid kanalen i stadskärnan. Här kan gästerna njuta av en härlig kall drink och välja mellan ett antal läckra grillade strandtilltugg.

stadsstrand med restaurang

Zwolle på första plats

Eftersom vi tycker att det här är ett fantastiskt initiativ hamnar Zwolle på vår första plats, men vi är också stolta över att vi faktiskt har bidragit till bygget av strandklubben.

Den här pop-up-restaurangen är helt unik på grund av sin modulkonstruktion med stålcontainrar.  Det ger byggnaden en helt unik karaktär, och med den vackra inredningen känns det som att man är på en strandklubb vid havet.

stadstranden med champagne

 

Ingång

Klubbens stora, genomskinliga fasad är utrustad med en Compact-vikport från Rolflex. Tack vare den vackra ingången har stranden och strandklubben en perfekt anslutning. Även vid sämre väder är strandklubben en härlig sommarplats i Zwolle.

Leave comment

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: