Industriport
Tillverkare av Compact-porten

Vårt bolag

Från jalusi till Compact-port

Rolflex Netherlands BV är specialiserade på logistiklösningar. Sedan företaget grundades 1978 har vi arbetat med utveckling och produktion av rullportar, takskjutportar och system för lastning och lossning. För att möta efterfrågan från en ny generation av arkitekter, byggfirmor och slutanvändare utvecklade vi i mitten av nittiotalet Compact-porten. Sedan dess har vi ständigt förbättrat och utvecklat denna unika,  patenterade port.

Compact-portar utvecklas och tillverkas i Europa, i Nederländerna. Portarna tillverkas här exakt enligt kundens specifikationer och krav.

Världsomfattande distribution

Förutom på hemmamarknaden distribueras Compact-portar genom ett nätverk av återförsäljare över hela världen. Cirka 70 % av den totala produktionen exporteras. Stadion, bilfabriker och lagerlokaler i hela Europa har Compact-portar. Och det har också flera brandstationer i Förenade Arabemiraten och militärläger i Afghanistan. Compact-portar öppnar vägen till världen. 

Är du arkitekt, entreprenör, slutanvändare eller återförsäljare och vill se våra Compact-portar med egna ögon? Du får gärna besöka vår produktionsanläggning och träffa vårt team av experter!

Boka tid

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: