Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Zicht naar buiten en daglicht naar binnen. Het derde paneel is op ooghoogte. Deze combinatie is voor een optimaal zicht van binnen naar buiten. Deze combinatie is voor zowel optimaal zicht naar buiten en meer daglicht naar binnen. Daglicht, uitzicht en esthetiek kan naar wens gecombineerd geworden. Een gesloten onderpaneel wordt vaak gekozen om vervuiling door spatwater op te vangen. Grote glasvlakken door toepassing van 1 verticale middenstijl geeft de deur een eigen stijl. Gaasvulling voor optimale luchtdoorlaat en als afsluiting tegen onbevoegden. Toepassing in bijvoorbeeld parkeergarages en bij terreinafsluiting. Een beeldbepalende deur in uw gebouw door toepassing van Full Light vullingen. Het daglicht zorgt bij deze vullingen voor verrassende effecten. Bovenste panelen beglaasd voor optimale lichtinval en geen inkijk.

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Offerte aanvragen

Beige
Lichtgrijs

Kleuren

De profielen zijn leverbaar in 2 standaard kleuren, RAL 9002 of geanodiseerd aluminium.

Andere RAL kleuren zijn mogelijk, de profielen worden op aanvraag in de gewenste kleur gespoten.

 Onze standaard uitvoeringen

 

Ontwerp uw Compact vouwdeur in 6 stappen

Stel de perfecte Compactdeur samen voor elke specifieke situatie. Kies de gewenste afmetingen, kleur en accessoires!


Deur ontwerpen Deur ontwerpen

Deur ontwerpen
Referenties Offerte aanvragen Brochure downloaden Brochure downloaden
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: