Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Wie wij zijn

Van roldeur naar Compact deur

Rolflex Nederland B.V. is een specialist in logistieke oplossingen. Sinds de oprichting in 1978 hebben we ons bezig gehouden met de ontwikkeling en productie van roldeuren, overheaddeuren en laad- en lossystemen. Halverwege de jaren negentig ontwikkelden we de Compact vouwdeur om aan de vraag van een nieuwe generatie ontwerpers, bouwers en eindgebruikers tegemoet te komen. Vanaf die tijd hebben we ons volledig toegelegd op het produceren en verbeteren van deze unieke industriedeur.

De ontwikkeling en productie van de Compact deur vindt plaats in het oosten van Nederland. In Ulft, om precies te zijn. De vouwdeuren worden hier grotendeels machinaal gemaakt volgens de exacte specificaties en wensen van de klant.

Nederlandse markt

De introductie van de eerste Compact bedrijfsdeuren vond plaats in 1996 op onze thuismarkt in Nederland. De unieke voordelen van deze nieuwe deur bleken al snel een garantie voor succes. De vraag naar Compact deuren was vanaf het begin erg groot en mede hierdoor heeft Rolflex de afgelopen decennia een gestage groei doorgemaakt. De Compact bedrijfsdeur is inmiddels een begrip op het gebied van bedrijfsdeuren.

Op de Nederlandse thuismarkt is Rolflex direct actief op de eindmarkt. Een eigen team van adviseurs en verkopers hebben rechtstreeks contact met architecten, aannemers en eindgebruikers. Vanuit de fabriek worden de Compact deuren door onze montage specialisten meegenomen en vervolgens op de plek van bestemming gemonteerd. Verder beschikken we over technische specialisten voor onderhoud, service en reparatie en zijn wij 24/7 beschikbaar voor calamiteiten.

Daarnaast vinden de Compact bedrijfsdeuren hun weg op de markt via gespecialiseerde bedrijven verspreidt over heel Nederland. Op deze manier is een landelijke dekking met voldoende aanspreekpunten altijd gewaarborgd.

Wereldwijd distributienetwerk

Naast de Nederlandse thuismarkt worden de Compact deuren via een netwerk van dealers over de hele wereld verspreid. Zo’n 70% van de totale productie wordt geëxporteerd. Stadions, autobedrijven en bedrijfsgebouwen over heel Europa zijn voorzien van Compact deuren. Net als enkele brandweerkazernes in Dubai en militaire kampementen in Afghanistan. Met Compact deuren gaat er daadwerkelijk een wereld voor je open.

Bent u architect, aannemer, eindgebruiker of  wederverkoper en wilt u onze Compact deuren eens met eigen ogen zien? Wij nodigen u graag uit om onze productielijn te bekijken en kennis te maken met ons toegewijde team van experts.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: