industriport
Produsent av Compact-porten
child.Name

5 tips for a velge den rette industriporten

tirsdag, 22 oktober 2019

Etter flere tiår med pålitelig service, er det endelig tid for en ny industriport. Den gamle fungerer ikke lenger knirkefritt, og mange deler var nødt til å bli erstattet. Den ser heller ikke så fin ut. Du har ikke annet å gjøre enn å skaffe deg en ny industriport. Men vent litt før du går igang med å bestille en ny versjon av den gamle porten og tenk etter hva du virkelig ønsker og har behov for at den nye porten skal gjøre. Finn ut hva medarbeiderne dine skulle ønske den var i stand til å gjøre. Tross alt jobber de med den daglig. Disse 5 tipsene gjør det enklere for deg å velge den rette industriporten.

 

Tips 1: Velg en plassbesparende løsning

Hvis du må ha en erstatning, sørg for at den opptar så liten plass som mulig. Med andre ord, ikke noe skinnesystem i taket eller andre modeller som opptar mye plass. Da kan du utnytte all plassen i bygningen optimalt, og det må ikke monteres noen kompliserte konstruksjoner på taket eller veggen. Dette gagner også bygningens utseende. Et skinnesystem i taket er ikke særlig innbydende. En rulleport eller Compact-foldeport er to alternativer som opptar svært liten plass og ikke trenger noe skinnesystem.

Tips 2: Velg en løsning som øker bygningens bærekraft

Det brukes mye tankevirksomhet på å finne nye måter å varme opp og isolere bygningen på, så vel som å produsere energi ved hjelp av et solenergisystem på taket. Men svært lite tankevirksomhet brukes på industriporten, enda mye energi går til spille på grunn av den. Må porten stadig åpnes og lukkes? Velg i så fall en port med gangdør. Det kan spare deg for en betydelig energimengde hvert år. Har du allerede en rulleport? De fleste har lite eller ingen isolasjon. Et bedre alternativ vil være en Compact-foldeport: En foldeport med funksjonene til en rulleport. Compact-foldeporten trenger ikke mer plass for montering enn tradisjonelle rulleporter, men den er grundig isolert.

 

Bespaar energie kies voor een loopdeur

 

 

 

 

Tips 3: Velg en løsning som er enkel å vedlikeholde

Vær oppmerksom på vedlikeholdskostnadene hvis du skal investere i en ny port. En port som trenger en fjærstang for å åpne og lukke dørpanelet, som for eksempel en vippeport, trenger mer vedlikehold enn en port uten fjærer. Dette er på grunn av at utjevningsfjærene trenger mye vedlikehold, og regelmessig må spennes på nytt. Avhengig av hvor mye den brukes, kan det hende at disse fjærene etter hvert må skiftes ut. Ingenting kan måle seg med en industriport som ikke trenger vedlikehold. Det finnes imidlertid porter som er enkle å vedlikeholde, som for eksempel Compact-foldeporten. Ikke glem at det hvert år er obligatorisk å ha inspeksjon på industriporter, og du vil selvsagt også unngå at det oppstår utrygge situasjoner.

Tips 4: Velg en port som er enkel å skifte ut eller flytte

Det lønner seg å velge en fremtidssikker port som er enkel å skifte ut eller flytte. Det er spesielt viktig å kunne skifte den ut i løpet av ett døgn når det er snakk om en eksisterende port. Det skal tross alt være mulig å sikre bygningen på slutten av dagen. Og hvis det er utsikter til å renovere eller utvide et industribygg, er det klokt å velge et system som enkelt lar seg flytte. Det betyr at du kan spare kostnadene det ville bli med å skaffe enda en ny port, fordi porten kan brukes om igjen.

 

 

Tips 5: Velg en løsning som passer for bygningen

En industriport kan gi merverdi til bygningen. Det tar seg godt ut når en industriport passer inn i bygningens eller bedriftens stil. Nå for tiden handler alt om individuell tilpassing av produkter og tjenester, om å utforme sitt eget produkt og velge en personlig farge. Hvorfor ikke gjøre det samme med industriporter? Du kan til og med bestemme deg for å forvandle industriporten til et skikkelig blikkfang. Compact-foldeporten egner seg for eksempel også som romdeler, da den kan være helt gjennomsiktig. For en elegant og moderne utførelse kan porten bygges inn i taket.

 

Har du lyst til å designe din nye industriport? Klikk her.

Leave comment

Be om tilbud
Kontakt meg
Kontakt meg

The form was send succesfully

Navn:
E-post/Telefon: