Home » Demo pagina

Demo pagina

Op deze demo pagina worden de nieuwe editor features gedemonstreerd.

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Je kunt een afbeeldingen grid toevoegen

Des portes Compact sont utilisées pour le concept Peugeot Blue Box

De caption overriden

Imposte panneaux vitrés
Rood waarschuwingslicht
De Porsche-dealer in Melbourne heeft Compact deuren in zijn showroom
Imposte panneau sandwich
Profils vides
Panneaux sandwich

Video embedden

Naast een afbeeldingengrid is het ook mogelijk om een youtube video te embedden. Deze embed functie kan eventueel worden uitgebreid met andere video-platformen. Na afloop van de video worden er suggesties getoond van hetzelfde kanaal (sinds september 2018 kunnen suggesties niet worden uitgezet. Dit effect kan wel bereikt worden maar vereist iets meer ontwikkeltijd.

Optionele video titel

Optionele tekst voor onder de titel. De video kan ook alleenstaand getoond worden.

De image gallery uit projecten

De image gallery uit projecten kan ook als Gutenberg Block gebruikt worden in de content. Weliswaar zonder grijs vlak er omheen, maar het is desalniettemin wel mogelijk. De afbeeldingformaten zijn flexibeler nu. Wanneer 1 afbeelding in de gallery wordt geladen kan het ook als image-embed worden gebruikt (inclusief vergoot functie).

Buttons

Mocht je op een aantrekkelijke manier met buttons willen verwijzen naar een andere pagina dan kan dat met de button list block. Kies 1 button, of meerdere. Stijl ze naar wens. Door de button block module te gebruiken veranderen urls naar (interne) links automatisch mee wanneer de URL’s van die bestemmingen veranderen.

Fonctionnalités uniques incluses

Quelle que soit la configuration de votre porte, la porte empilable Compact est toujours livrée avec :

Conception unique et peu encombrante

Inclus

Conforme aux normes de sécurité

Inclus

Protection anti-effraction automatique

Inclus

Système de sécurité anti-chute

Inclus

Concevez votre propre porte Compact

Configurez votre porte en quelques clics. Obtenez votre devis et vos dessins immédiatement !

Concevez votre porte

Applications

Convient à n’importe quel type d’application

La porte empilable Compact est une porte industrielle qui est conçue pour s’adapter à n’importe quel type d’application.

Maatwerk content

Maatwerk content die geplaatst kan worden naast het nieuwsoverzicht. In het nieuwsoverzicht hiernaast kun je berichten filteren op categorie. Wanneer er geen categorie is geselecteerd worden de laatste X berichten over de gehele blog getoond.

Verkoopondersteuning voor vragen van dealers

Wanneer 1 enkele categorie is geselecteerd zal de onderste link niet naar de gehele blog, maar naar die specifieke categorie pagina gaan. Foto’s in dit content blok worden krijgen altijd een breedte van 100% en past zich qua dimensies verder aan.

 Fermer la galerie

Que cherchez-vous?