Home » Nieuws en updates » Compact deur met snelle aandrijving mogelijk

Nieuws

Compact deur met snelle aandrijving mogelijk

Compact industriedeuren naast elkaar - Rolflex

De Compact vouwdeur kan worden aangedreven door verschillende motoren, afhankelijk van de uitvoering. De Compact deur is mogelijk met snelle (snelloopmotor) aandrijving. Als u kiest voor een deur met een snelle aandrijving, kan de openingssnelheid drie keer sneller worden ingesteld dan met een gewone motor. De snelloopdeur opent dan met 60 cm per seconde. Het sluitproces duurt 30 cm per seconde.

Waarom kiezen voor een deur met een snelle aandrijving?

Een Compact deur met een snelle aandrijving is in veel situaties voordelig. Enerzijds natuurlijk wanneer processen snel verlopen en niet onderbroken mogen worden. Bijvoorbeeld in logistieke bedrijven, distributiecentra of hulpdiensten. Anderzijds helpt een snelle deur om energie te besparen. Omdat hij minder lang open blijft staan dan een normale aandrijving, wordt het klimaat in het gebouw minder beïnvloed door de buitenlucht. Hierdoor blijven de energiekosten voor airconditioning laag en kunnen uw werknemers bij een comfortabele temperatuur werken.

Lees verder voor meer informatie over de verschillende aandrijvingen.

Compact deuren met snelle aandrijving - Rolflex

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?