Home » Nieuws en updates » Nieuws van de bouwplaats – betonnen vloer voor productiehal

Nieuws, Video

Nieuws van de bouwplaats – betonnen vloer voor productiehal

De vloer in de hal voor Rolflex

Vorige week werd de betonnen vloer van onze nieuwe productiehal gegoten. Dat brengt de hal weer een stap dichter bij het eindresultaat. Deze hal geeft ons straks de capaciteit om de productie te verhogen en zo de gewenste groei te behalen. Hier wordt binnenkort ook uw deur geproduceerd.

De muren, het dak en nu dus ook de vloer zijn af. Hij lijkt dus zo goed als klaar maar toch moet er nog het een en ander gebeuren voordat hier geproduceerd kan worden. Tot die tijd gaat de productie natuurlijk gewoon door. Rolflex streeft ernaar om in de komende jaren de gehele verkoop in binnen- en buitenland te verdubbelen. Daar hebben we onder andere deze nieuwe productiehal voor nodig.

In dit korte filmpje kunt u zien hoe de betonnen vloer van de productiehal gestort wordt. Deze week wordt ook de Compact vouwdeur geplaatst, hierna kan er gestart worden met de binnenkant van de hal.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?