Home » Nieuws en updates » Nieuwe eigenaar Rolflex : Alle ruimte voor groei.

Nieuws

Nieuwe eigenaar Rolflex : Alle ruimte voor groei.

Nieuw magazijn productie

Deze week is bekend geworden dat Rolflex na 32 jaar in andere handen komt. Op 17 mei 2023 zijn Berk Partners Groeifonds en algemeen directeur Maarten Coerman toegetreden als aandeelhouder. Coerman vormt tezamen met het bestaande managementteam de drijvende kracht achter Rolflex. Samen zullen zij zich de komende jaren richten op het verder uitbouwen van Rolflex.

Achterhoekse basis blijft

Rolflex is sinds midden jaren negentig actief als producent van de Compact vouwdeur. Deze deur is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor deurenkenners over de hele wereld, dankzij het unieke vouwsysteem. De deuren zijn onder andere te bewonderen op het Formule 1 circuit in Barcelona en in de productielocatie van McLaren, maar ook bij heel diverse bedrijven in Nederland – waar Rolflex nog steeds haar productielocatie en hoofdkantoor heeft in het Achterhoekse Gendringen.

Groei-ambitie

Rolflex heeft forse groei-ambities. Het wil haar deurenproductie in de komende jaren verdubbelen, onder andere door verdere professionalisering, de uitbreiding van het bedrijf middels nieuwbouw en het uitbreiden van het internationale dealernetwerk. Om die ambities te helpen realiseren is Maarten Coerman in januari van dit jaar aangetrokken als algemeen directeur. Hij heeft de nodige ervaring opgedaan met het professionaliseren van middelgrote, internationale organisaties in de maakindustrie en machinebouw. “Het is mooi om te zien waar Rolflex de afgelopen jaren zelfstandig is gekomen: Van klein bedrijf naar een mooie organisatie met een wereldwijde klantenkring. Er zit echter nog veel meer potentie in. Ik ben ervan overtuigd dat we als team de groeiambities van Rolflex waar gaan maken”, aldus Coerman.

“De samenwerking met Berk Partners is een bewuste keuze”, aldus Frank Govaert (partner bij Berk Partners). “Deze samenwerking biedt Rolflex de mogelijkheid verder te groeien door meer aandacht voor innovatie en commercie, waarbij Berk Partners zal ondersteunen om de groei verder vorm te geven.”

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?