Home » Nieuws en updates » Een stevige fundering voor de nieuwe hal

Nieuws

Een stevige fundering voor de nieuwe hal

Een stevige fundering voor de nieuwe hal

De bouw van de nieuwe hal verloopt voorspoedig, want inmiddels is ook de betonnen fundering voltooid. Na het voorbereiden van de grond en het verwijderen van obstakels begon het funderingswerk. Nadat het beton in de mallen was gestort, moest het natuurlijk eerst uitharden. Maar nu de fundering klaar is, staat deze voor een solide basis en markeert het een belangrijke mijlpaal in de bouw van de hal. Maar niet alleen voor de bouw van de hal zelf, want de nieuwe productiehal maakt de weg vrij voor de groeiambities van Rolflex. Rolflex wil immers zijn internationale dealernetwerk uitbreiden en de deurenproductie in de komende jaren verdubbelen. Hiervoor is echter meer capaciteit nodig en moeten de processen in het bedrijf geoptimaliseerd worden. De nieuwe hal creëert meer ruimte voor de productie van de Compact vouwdeuren en de opslag van materialen.

Bekijk de voortgang van de bouw

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?