Home » Nieuws en updates » Nieuw: Rolflex partnerportaal live

Nieuws

Nieuw: Rolflex partnerportaal live

Vanaf nu kunnen dealers van Compact bedrijfsdeuren alle orders en aanvragen makkelijk in één overzicht beheren in het nieuwe Rolflex partnerportaal. Na een aantal maanden testen en verder ontwikkelen staat er nu een versie live die we met trots aan alle dealers presenteren.

Waarom een partnerportaal?

Vooral dealers met veel offertes en aanvragen hebben niet altijd overzicht en inzicht in belangrijke onderdelen tijdens het verkoopproces. Offertes konden tot voorheen niet worden aangepast, maar moesten altijd opnieuw worden aangevraagd. Dit is foutgevoelig en inefficiënt. Ook kregen we veel telefoontjes over verwachte leverdata en waren dealers afhankelijk van mail en telefonisch contact om zaken met Rolflex te regelen. Met het nieuwe partnerportaal is er meer inzicht en kunnen dealers zelf veel meer regelen, 24/7, 7 dagen per week.

Wat kan ik in het Rolflex Partnerportaal?

In het Rolflex Partnerportaal kan een dealer een overzicht vinden van alle offertes en orders die ooit voor uw bedrijf zijn aangemaakt, voor zowel deuren als onderdelen. U kunt hier gemakkelijk in zoeken en filteren als u een specifieke order zoekt. Maar het blijft niet bij alleen kijken, u kunt ook offertes aanpassen, accorderen en annuleren. U hoeft dus niet langer voor een kleine wijziging een hele nieuwe offerte aan te maken. Wel zo makkelijk. Heeft u deuren in productie? Dan vindt u in het portaal een schatting van de datum waarop de deuren klaar zijn om verzonden te worden.

Voor wie is het Rolflex Partnerportaal toegankelijk?

Het Rolflex Partnerportaal is toegankelijk voor alle personen die werkzaam zijn bij één van de bij ons aangesloten dealers. Heeft u eerder bijvoorbeeld een configurator-aanvraag gedaan als dealer, dan heeft u in principe toegang tot het portaal. Het portaal is niet toegankelijk voor particuliere klanten. Als u werkzaam bent bij een dealer, maar uw contactgegevens zijn nog niet bij ons bekend, laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat u toegang kunt krijgen.

Hoe gaat het inloggen?

  1. Als u voor de eerste keer inlogt, moet u eerst een account aanmaken. U gaat naar https://login.rolflex.com/create en vult uw mailadres in en kiest een wachtwoord.
  2. U ontvangt een bevestigingsmail en klikt op “bevestigen”
  3. U logt in in het portaal op https://portal.rolflex.com.

U bent nu ingelogd en kunt aan de slag. Tip: sla https://portal.rolflex.com op in uw favorieten.

Wat als ik problemen heb met inloggen?

Als u geen bevestigingsmail krijgt, of het lukt om een andere reden niet om in te loggen, kunt u contact opnemen met ons via sales@rolflex.com of (+31)315 695 954. Het kan zijn dat uw e-mailadres niet in ons bestand staat of dat er technische problemen zijn. We lossen dit graag voor u op.

Suggesties? Verbeterpunten voor het portaal?

Het Partnerportaal is nieuw door ons ontwikkeld. Dat betekent dat vast nog iets te verbeteren is. Dat kunnen we alleen met uw hulp. Heeft u suggesties of verbeterpunten of ideeën over het portaal, geef deze dan vooral aan ons door. Dit kan ook via sales@rolflex.com.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?