Home » Nieuws en updates » Compact deuren geliefd in spuitcabines

Nieuws

Compact deuren geliefd in spuitcabines

Compact deur spuitcabine

In de wereld van industriële toepassingen heeft de compact deur in recente jaren een opvallende opmars gemaakt, met name binnen spuitcabines. Sinds 2010 is het gebruik van Compact deuren in spuitcabines aanzienlijk toegenomen, waarbij het aandeel ervan binnen het totale productgamma verdubbeld is.

Ruimtebesparing en flexibiliteit

De Compact deur, bekend om zijn ruimtebesparende en efficiënte ontwerp, wordt steeds vaker gezien als de ideale oplossing voor de toegang tot spuitcabines. De ruimtebesparende constructie en vele ontwerpmogelijkheden, zoals het toevoegen van glazen panelen of een loopdeur, zijn vaak reden om voor deze deur te kiezen.

In de markt, waar zijdelingse vouwdeuren en openslaande deuren vaak nog de standaard zijn, kan de Compact deur een ruimtebesparende en makkelijk te bedienen oplossing zijn. De automatisch te openen deuren die geen ruimte innemen op de werkvloer bieden een passende oplossing in gebouwen waar efficiënt ruimtegebruik van belang is.

Bewezen track record

Inmiddels heeft Rolflex deuren geleverd aan vele kleinere en grotere spuitcabine leveranciers in Nederland en over de hele wereld. De komende jaren verwachten wij ook specifieke productinnovaties te kunnen lanceren, die specifiek gericht zijn op deze markt. Bekijk ook eens onze projecten met spuitcabinedeuren voor enkele voorbeelden.

Als deze trend zich voortzet, kunnen we verwachten dat compacte deuren een nog prominentere rol zullen spelen in de wereld van spuitcabines en andere industriële toepassingen, waarbij ze blijven bijdragen aan verbeterde prestaties, duurzaamheid en veiligheid op de werkvloer.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?