Home » Nieuws en updates » Indeling van de Full Vision-panelen

Nieuws, Video

Indeling van de Full Vision-panelen

Indeling van de Full Vision panelen en het aantal vensters dat kan worden geselecteerd voor de Compact deur

Er is veel mogelijk met de Compact vouwdeur configurator en alle wijzigingen zijn direct zichtbaar in het 3D-beeld. U kunt zelf de indeling van de Full Vision panelen en het aantal ramen kiezen. Pas de vouwdeur eenvoudig aan zoals u dat wilt.

U kunt kiezen uit verschillende vouwdeur uitvoeringen onder het tabblad “Panelen”. Combineer sandwichpanelen, Full Vision of Full Light panelen met elkaar of voeg vensters toe. U kunt uw keuze ook aanpassen onder “Panelen aanpassen”. Bepaal zelf welk paneel welke vulling moet bevatten. U kunt echter nog meer aanpassen. Onder “Vensteropties” kun je het type vulling, de onderverdeling van de Full Vision panelen en het aantal vensters kiezen.

In deze video laten we u zien hoe u het aantal vensters kunt bepalen en hoe eenvoudig het is om de panelen in te delen.

In dit artikel kunt u ook zien hoe de Compact vouwdeur configurator werkt. Probeer het gewoon zelf uit.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?