Home » Nieuws en updates » Industriebouw – Compact vouwdeuren bij Porsche Centrum Twente

Interviews, Nieuws

Industriebouw – Compact vouwdeuren bij Porsche Centrum Twente

Industriebouw - Compact vouwdeuren bij Porsche Centrum in Deventer

In het Nederlandse vakblad “Industriebouw” staat een artikel over het nieuwe gebouw van Porsche Centrum Twente, waarin Compact vouwdeuren zijn gebruikt. Voor Porsche werden in twee jaar tijd twee nieuwe gebouwen neergezet. Dat schrijft Industriebouw:

Praktische, onderhoudsarme bedrijfsdeuren met uitstraling 

Voor de Porsche Service Factory leverde en monteerde het Achterhoekse bedrijf Rolflex Nederland BV negen bedrijfsdeuren. Het zijn Compact vouwdeuren in diverse  uitvoeringen, onder meer full-vision en sandwich met vensters. Accountmanager Bert Tiemessen benoemt de voordelen van deze deuren. “Normaal worden overheaddeuren langs een railsysteem omhoog getrokken langs de onderkant van het plafond. Dat kost veel ruimte en vormt een hindernis voor bijvoorbeeld hefbruggen, kraanbanen of verlichting. Bovendien oogt het niet heel fraai, zeker niet in een luxe gebouw als een Porsche garage. Onze Compact vouwdeuren vouwen zich op boven de deur, waardoor de ruimte daarachter beschikbaar blijft. De deur kan bovendien mooi weggewerkt worden in een koof of een nis in een verlaagd plafond. Het esthetische aspect was voor Porsche zeker een reden om te kiezen voor ons.”  

Onderhoudsarm

Behalve esthetisch is de Compact vouwdeur ook onderhoudsarm. “Traditionele overheaddeuren hebben een verenpakket. Die veren moeten regelmatig bijgesteld worden en op den duur vervangen. Bij onze deuren wordt het deurgewicht volledig getrokken door speciaal ontworpen motoren. Hoe zwaarder de deur, hoe zwaarder de motor. Dat levert veel minder onderhoudskosten op, waardoor onze deuren op termijn zelfs goedkoper kunnen zijn dan traditionele.” Rolflex levert de Compact vouwdeuren in veel uitvoeringen en in iedere gewenste kleur.

Industriebouw - Compact vouwdeuren bij Porsche Centrum Twente

Download het volledige artikel hier.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?