Home » Nieuws en updates » Bouwplaats update: ramen en Compact vouwdeur

Nieuws

Bouwplaats update: ramen en Compact vouwdeur

Bouwplaats update: ramen en Compact vouwdeur

Ondertussen zijn de ramen van de nieuwe productiehal geïnstalleerd en heeft ook de Compact deur zijn plaats gevonden in het gebouw. Het resultaat is indrukwekkend, want de vouwdeur past perfect in het totaalplaatje. Voor een modern ontwerp zijn de Full Vision panelen zwart gefolied om directe inkijk te voorkomen. Maar tegelijkertijd kan er daglicht doorheen schijnen.

Natuurlijk willen we ook de ruimte in ons eigen gebouw optimaal benutten. Met het unieke compacte ontwerp van de vouwdeur is dat mogelijk. Genoeg ruimte binnen voor alle installaties die nog zullen volgen.

Maar we zijn nog niet klaar. Er wordt nog gewerkt aan de toegangsweg en de parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers, en ook in de hal zelf gebeurt nog van alles. De verschillende productiestappen moeten immers verplaatst worden naar hun nieuwe locaties. Maar we plannen de verhuizing zo dat de productie gewoon door kan gaan.

Lees meer over Rolflex; de fabrikant van de Compact deur.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?