Home » Nieuws en updates » Perfecte combinatie dankzij verlengde rails

Nieuws

Perfecte combinatie dankzij verlengde rails

Compact vouwdeur met verlengde rails biedt veel opties voor kraanbanen

Het combineren van een overheaddeur met een kraanbaan is meestal wat lastig of zelfs onmogelijk. Met de ruimtebesparende Compact vouwdeur is dit gemakkelijker. Kiest u bovendien voor verlengde rails, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dankzij de verlengde rails ligt het punt waar de panelen samenvouwen verder boven de deuropening. In het geval van een kraanbaan betekent dit bijvoorbeeld dat de panelen achter de kraanbaangeleiding omhoog lopen en boven de kraanbaan samenvouwen. Op deze manier kunnen zowel de kraanbaan als de deur onbeperkt bewegen.

Nieuwsgierig?

Lees meer over de mogelijkheid om de deur hoger te installeren of vraag een offerte aan voor een deur met verlengde rails.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?