Home » Nieuws en updates » Italiaanse Compact-dealers op bezoek

Nieuws

Italiaanse Compact-dealers op bezoek

Italiaanse Compact dealers

Het is altijd leuk om onze partners hier bij Rolflex te verwelkomen om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Vorige week zijn een aantal van onze Italiaanse Compact dealers twee dagen bij ons op bezoek geweest. We gaven een rondleiding door de productie, het kantoor en de nieuwe productiehal van Rolflex en bezochten de Wasserburg Anholt net achter de Duits-Nederlandse grens. Daarnaast namen de verkopers deel aan een verkooptraining en de monteurs aan een installatietraining, waar we alle vragen over Rolflex en de Compact deur beantwoordden.

Commerciële training

  • Marketing
  • Verkoopkansen
  • Online mogelijkheden
  • Ondersteuning van Rolflex

Montage training

  • Tips & trucs
  • Voorbereiding
  • Deur installeren
  • Post-processing

We hebben ons verheugd over het bezoek van Compact Door Italy met de bedrijven Castelli Manutenzioni Srl, GE.SA Srl Chiusure Industriali, MI.DA. Logistic SRL, Menolli srl en Alexein srl en dat we onze partnerschappen hebben kunnen consolideren.

U bent een deurdealer?

Wilt u ook deelnemen aan een training omdat u al Compact dealer bent of wilt worden? Meld uw bedrijf dan nu aan voor volgend jaar en geef uw voorkeursdatum aan ons door. Wij zullen dan kijken of we de datum voor u kunnen bevestigen of we bieden alternatieve data aan. De trainingen vinden elke 2 weken plaats op woensdag. Lees meer over de Compact Academy en meld u aan.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?