Home » Nieuws en updates » Compact deur geselecteerd voor de Archello “Door of the year” award.

Nieuws

Compact deur geselecteerd voor de Archello “Door of the year” award.

Compact deur geselecteerd voor de Archello

We zijn trots om te mogen vertellen dat de Compact deur van Rolflex is geselecteerd als één van de kanshebbers op de “Door of the year” award 2023 van architectenplatform Archello. Genomineerden zijn geselecteerd uit een totaal van meer dan duizend producten. Rolflex is in de lijst van de negen geselecteerde deuren de enige met een bedrijfsdeur. Naast “Door of the year” zijn er ook prijzen voor diverse soorten projecten en andere producten.

Een vakkundige jury, bestaande uit vooraanstaande architecten van over de hele wereld, zal de winnaar bepalen. Later dit jaar worden de winnaars bekend gemaakt.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?