Home » Nieuws en updates » Sectionaaldeur met loopdeur voor lifthuizen

Nieuws

Sectionaaldeur met loopdeur voor lifthuizen

Sectionaaldeur met glas en loopdeur voor lifthuizen

Modern ontwerp

In parkeergarage Vijzelgracht in Amsterdam is een innovatieve oplossing voor parkeren en toegang geïmplementeerd. In totaal zijn er zes Compact sectionaaldeuren geïnstalleerd, die naadloos zijn geïntegreerd in het liftsysteem en een moderne uitstraling hebben. Deze sectionaaldeur met loopdeur is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, omdat de kleur perfect past bij het ontwerp van de liftgebouwen en het glas een moderne uitstraling geeft.

Volledig geautomatiseerd

De parkeergarage aan de Vijzelgracht is een volledig geautomatiseerde parkeergarage met 270 parkeerplaatsen en heeft ongeveer 20 miljoen euro gekost. Parkeren is uiterst gemakkelijk: rijd het voertuig de lift van de liftgebouwen in, stap uit, voer de postcode en het kenteken in, de sectionaaldeur met loopdeur sluit automatisch en het parkeersysteem vindt vanzelf een parkeerplaats voor het voertuig.

Loopdeuren

De Full-vision Compact sectionaaldeur met loopdeur, die de lifthuizen afsluit, heeft loopdeuren, waardoor het mogelijk is om de liften snel te verlaten. Deze zijn volledig aangepast aan het ontwerp van de deuren en de lifthuizen. De deuren zijn elektronisch beveiligd zodat de deur alleen geopend kan worden als de loopdeur volledig gesloten is.

Wilt u meer weten over dit spannende project? Lees dan hier verder. U vindt er ook een projectvideo.

Bent u van plan een soortgelijk project uit te voeren?

Stel dan eenvoudig de gewenste deuren samen met de gratis online deurconfigurator of vraag persoonlijk advies aan onze experts.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?