Home » Nieuws en updates » Prachtig project: Sectionaaldeur in Spanje

Nieuws

Prachtig project: Sectionaaldeur in Spanje

Sectionaaldeur bij textielbedrijf in Spanje

Een textielbedrijf in Spanje had speciale eisen voor de sectionaaldeur voor hun laadperron. Het belangrijkste probleem was dat de deur zo moest worden ontworpen dat hij direct voor de kledingtransportband kon worden geïnstalleerd, zodat de kleding soepel van de vrachtwagen op de transportband kon worden gelost. Dit bleek echter een uitdaging te zijn, omdat er zich veel balken en leidingen achter de sectionaaldeur bevonden, waardoor het onmogelijk was om een conventionele deur te installeren. In deze situatie bleek de Compact sectionaaldeur de ideale oplossing.

Exacte interactie

Dankzij het ingenieuze vouwsysteem heeft de Compact deur geen bovenrails nodig. De ruimte direct achter de sectionaaldeur in Spanje is dus vrij beschikbaar en kon worden gebruikt voor de kledingtransportband. Dankzij de ramen in de deur komt er daglicht binnen en kan het personeel de aankomst van de transportvoertuigen direct zien.

Klik hier voor het volledige artikel over dit project.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook meer ruimte voor verschillende installaties? Ontwerp dan uw gewenste sectionaaldeur met onze online deurconfigurator en zie direct hoe deze eruit komt te zien. U kunt ook tekeningen en een prijs ontvangen door uw contactgegevens achter te laten.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?