Home » Nieuws en updates » Compact sectionaaldeur panelen aanpassen in configurator

Nieuws

Compact sectionaaldeur panelen aanpassen in configurator

Overzicht panelen in configurator

De nieuwe Compact sectionaaldeur configurator heeft veel te bieden. We hebben de mogelijkheid om individuele panelen aan te passen vereenvoudigd. U kunt direct in de 3D-deuranimatie zien welke panelen zijn aangepast en hoe de hele sectionaaldeur eruitziet.

Bepaal zelf of u een sandwichdeurblad wilt of een sectionaaldeur met reeds gecombineerde panelen. Vervolgens ziet u alle genummerde panelen onder “Panelen aanpassen”. Door op het betreffende paneel te klikken, verschijnt er een vervolgkeuzemenu met de selecteerbare panelen. Als u er een wijzigt, is de aanpassing direct zichtbaar in de deurafbeelding. Combineer sandwichpanelen met vensters, Full Vision of Full Light versies. Zelfs een combinatie van Full Vision met Full Light is mogelijk.

Bij de Vensteropties kunt u ook kiezen voor het type vulling (bij Full Vision), de kleur (bij Full Light) of de raamvorm en het aantal ramen/compartimenten per paneel.

Bekijk de video om te zien hoe makkelijk het is om de panelen aan te passen.

In dit artikel leest u meer over hoe de Compact deur configurator werkt.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?