Home » Nieuws en updates » Projectvideo: Nieuwe sectionaaldeuren voor brandweer Anholt

Nieuws, Video

Projectvideo: Nieuwe sectionaaldeuren voor brandweer Anholt

Sectionaaldeuren brandweer Anholt

Dit prachtige project over nieuwe sectionaaldeuren voor de brandweer van Anholt, net over de Nederlandse grens, moesten we gewoon filmen. Hartelijk dank aan Oliver Kiefmann en Jürgen Großkopf van de vrijwillige brandweer Isselburg – Anholt, voor hun inzet op de dag van het filmen.

Er werden uitgebreide moderniseringswerkzaamheden uitgevoerd bij de brandweer in Anholt. Zo werden onder andere de oude houten deuren uit de jaren 60 vervangen door moderne, elektrisch bediende Compact sectionaaldeuren. De houten deuren hadden niet de benodigde afmetingen voor de nieuwe hulpverleningsvoertuigen. Om aan de veranderde eisen en de afmetingen van de hulpverleningsvoertuigen te voldoen, werden de nieuwe sectionaaldeuren geïnstalleerd. De nieuwe deuren voldoen niet alleen aan de huidige technische normen, maar houden ook rekening met de praktische behoeften van de brandweerlieden. Een belangrijk aspect was de installatie van een lichtbarrière en een verkeerslicht om de veiligheid tijdens het gebruik te garanderen. Lees hier meer over de nieuwe sectionaaldeuren van brandweer Anholt.

Bekijk de video “sectionaaldeuren voor brandweer Anholt”.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen via de Compact Door Configurator door zelf de gewenste deur te ontwerpen in de configurator. De offerte en technische tekeningen worden vervolgens per e-mail toegestuurd.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?