Home » Nieuws en updates » Laatste montagetraining afgerond voor de bedrijfsvakantie

Nieuws

Laatste montagetraining afgerond voor de bedrijfsvakantie

In de Compact academy trainen we monteurs uit de hele wereld

Na een succesvolle laatste montagetraining vorige week, gaan de eerste collega’s alweer op vakantie. Daarom nemen we tot september een trainingspauze. Daarnaast is er van 24 juli tot 11 augustus 2023 een welverdiende bedrijfsvakantie. In deze periode is de productie gesloten en het kantoor minimaal bemand, zodat we u wel van dienst kunnen zijn.

Training in de Compact Academy

In de academy kunnen monteurs hun kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. De Compact vouwdeur wordt immers op een andere manier gemonteerd dan gewone sectionaaldeuren. Na de training kennen de deelnemers de verschillende stappen precies en weten ze waar ze speciaal op moeten letten. Ook geeft de trainer graag tips en trucs mee.

Naast de montagetraining bieden we ook een verkooptraining aan. Daar leren de Compact deur dealers alles wat ze moeten weten over de vouwdeur. Ze leren welke voordelen het biedt en welke designmogelijkheden er zijn.

Wilt u ook zo’n training volgen? Lees er dan hier meer over en maak een afspraak met ons.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?