Home » Nieuws en updates » Speciale functies van de 3D vouwdeur configurator

Nieuws

Speciale functies van de 3D vouwdeur configurator

Nieuwe Compact configurator live!

Met onze 3D vouwdeur configurator kunt u zelf uw gewenste vouwdeur samenstellen. Om het u nog gemakkelijker te maken, hebben we speciale functies ingebouwd in de vouwdeur configurator. Hiermee kunt u precies zien hoe de deur eruit komt te zien en hoe deze zal bewegen. U kunt bijvoorbeeld een wand laten weergeven om te zien hoe de deur er daadwerkelijk uitziet wanneer deze is geïnstalleerd. Dit maakt ook duidelijk welke kleur zichtbaar is aan de binnen- of buitenkant wanneer de deur extern wordt geïnstalleerd. In deze video laten we u zien hoe u de muur weergeeft.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u het zelf uitproberen? Ga dan gewoon naar de vouwdeur configurator, stel de deur vrij samen volgens uw ideeën en test de speciale functies. Als u ook een offerte of technische tekeningen nodig hebt, kunt u gewoon verder klikken en uw contactgegevens invullen zodat we u deze per e-mail kunnen toesturen.

Naar de configurator

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?