Home » Nieuws en updates » Nieuwe Compact configurator live!

Nieuws

Nieuwe Compact configurator live!

Compact vouwdeur met loopdeur in configurator - Rolflex

Aanstaande donderdag 6 april gaat de nieuwe Compact configurator live. Na 2 jaar hard gewerkt te hebben aan een volledig nieuwe deurconfigurator kunnen we dan deze week eindelijk de knop omzetten.

Waarom een nieuwe configurator?

De oude configurator was verouderd en daardoor lastig te beheren. Ook was er een 2D tekening van de deur zichtbaar, die nog wel eens voor verwarring kon zorgen. Ten slotte bleek dat niet alle mogelijkheden van onze roldeur geconfigureerd konden worden. Reden genoeg voor Rolflex om te starten aan een nieuwe.

Wat is er zo goed aan de nieuwe configurator?

Het belangrijkste zichtbare verschil is de 3D visualisatie van de deur. De deur kan gedraaid worden en kan geopend worden. Ook een eventuele loopdeur kan worden geopend. Geen verwarring meer over draairichtingen en scharnierzijdes dus. Ook voor zaken als buitenmontage is het prettig dat de gebruiker kan zien hoe de deur eruit ziet zodat de tekening zo correct mogelijk is.

Er is ook iets meer functionaliteit toegevoegd om gemakkelijker meerdere bedrijfsdeuren te kunnen configureren. Deuren kunnen bovendien gedupliceerd worden, waardoor u snel een serie deuren kan maken die vrijwel gelijk zijn. U kunt ten alle tijden heen en weer switchen tussen de diverse deuren.

Het optie-menu rechts heeft geen vaste volgorde, zoals in de oude configurator. Dat is voor vaste gebruikers even wennen, maar het voordeel is dat u niet alle menu-opties door om een deur te configureren. U kunt gewoon de opties die u niet nodig heeft overslaan en onderaan op “Afronden” klikken om een offerte of tekening aan te vragen.

We zijn nog niet klaar…

De deurconfigurator gaat weliswaar deze week live, maar we hebben nog een hele lijst met wensen voor verbeteringen of uitbreidingen. Er kunnen in enkele gevallen nog kinderziektes in de configurator zitten, ondanks dat we deze uitgebreid hebben getest. We adviseren u daarom om de komende tijd uw offertes goed te checken met datgene wat u heeft aangevraagd. Mocht u iets opvallen, dan horen we het graag!

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?