Home » Nieuws en updates » Voorproefje: nieuwe configurator

Nieuws

Voorproefje: nieuwe configurator

Configurator in werking - Rolflex

Binnenkort lanceert Rolflex een nieuwe Compact deurconfigurator. Met betere visualisaties en meer opties dan de huidige versie. U kunt nu al een kijkje nemen in dit preview filmpje.

Waarom een nieuwe deurconfigurator?

Omdat alle Compact bedrijfsdeuren maatwerk zijn, is de configurator een belangrijk onderdeel van ons werkproces. De configuratie wordt gebruikt als basis voor offertes en bij akkoord wordt de configuratie doorgezet naar productie. Door de configurator kunnen we dit proces automatiseren en hierdoor is de kans op fouten kleiner.

De nieuwe configurator laat nog beter zien hoe de nieuwe Compact deur eruit komt te zien. Zo zijn er meer loopdeuropties, meer kleuropties en kunt u zaken als vensters en profielen nog beter in beeld brengen.

Wat is er anders?

  • De nieuwe configurator is in 3D. Dat betekent dat u de deur kunt draaien, in kunt zoomen en de deur kunt openen en sluiten.
  • Waar de oude configurator 6 stappen had, hoeft u in de nieuwe niet het hele menu door. U klikt gewoon op de onderdelen die u nodig heeft. Wilt u alleen een deur van 4×4 m in het grijs opvragen? Dan kan dat in 3 klikken.
  • U kunt gemakkelijk meerdere deuren configureren. Dankzij de “dupliceer” functie kunt u meerdere deuren aanmaken die op elkaar lijken, maar bijvoorbeeld qua maat net afwijken.

Wat is hetzelfde?

Er is (nog) niks veranderd in het proces na de aanvraag. Dealers die bij ons bekend zijn krijgen dus nog steeds direct een aanvraag in hun inbox. In de toekomst gaan we dit proces nog optimaliseren, maar bij livegang begin 2023 zal dit nog niet veranderd zijn.

Wanneer is de nieuwe configurator live?

We verwachten dat de oude configurator binnen enkele maanden volledig vervangen wordt door de nieuwe.

De nieuwe configurator is nu nog in beta test. Dat betekent dat hij volledig functioneel is, maar dat we mogelijk nog kleine aanpassingen doen op basis van feedback van gebruikers. We nodigen u van harte uit om de nieuwe configurator uit te proberen en ons te laten weten wat u ervan vindt. Dat kan onder andere via de feedback knop in de configurator of door te mailen naar marketing@rolflex.com.

U vindt de nieuwe configurator op configurator.rolflex.com

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?