Home » Nieuws en updates » Nieuwe stagiaire op de IT-afdeling

Nieuws

Nieuwe stagiaire op de IT-afdeling

Luuk Bosmann

Sinds een paar weken, sinds 22 augustus om precies te zijn, loopt Luuk Bosmann (18) stage op onze IT-afdeling. Momenteel zit hij in zijn tweede jaar van de opleiding tot Software Developer aan het Graafschap College. Als Software Developer wil hij later applicaties en software, bijvoorbeeld e-commerceplatforms, apps of videogames, ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Wat zijn zijn plannen?

Wanneer Luuk zijn MBO diploma heeft gehaald, is hij van plan om door te studeren aan het HBO om zijn vaardigheden nog verder te ontwikkelen en er precies achter te komen waar hij later zijn baan van gaat maken. Wel weet hij dat hij iets wil doen in de Software Development, deze stage helpt hem hierbij op weg.

Wat doet hij tijdens zijn stage?

Aangezien ons vaste team developers druk bezet zijn met diverse projecten, konden we wel wat extra ondersteuning gebruiken bij het verder ontwikkelen van onze website en onze andere applicaties. Luuk is nu bezig met het doorvoeren van diverse aanpassingen op de Rolflex website en binnenkort zal hij aan de slag gaan met het doorontwikkelen van een app die in de productie zal worden gebruikt.

Wat doet hij naast zijn opleiding?

Naast zijn opleiding tot Software Developer en de stage bij Rolflex werkt hij, veelal op dinsdag en donderdag, bij een drogisterij. In zijn vrije tijd speelt hij graag games op PC of de Nintendo, wat natuurlijk perfect past bij een toekomstige Software Developer. Hij probeert verschillende spellen. Vooral shooter- of actiegames vindt hij heel interessant. Momenteel is hij gefascineerd van “Overwatch”, waarin een team van elitesoldaten strijdt tegen robots voor vrede. Maar dat is niet de enige manier waarop hij de stress van alledag ontvlucht, ook goede films vindt hij spannend. Hij kijkt vooral graag naar meeslepende  thrillers en horrorfilms.

Nieuwe ervaringen opdoen?

Wilt u ook nieuwe ervaringen opdoen in een internationaal bedrijf? Kijk dan eens bij onze vacatures. Misschien is er ook wel de juiste baan voor u. Anders mag u ons natuurlijk ook graag een open sollicitatie sturen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen aanvullen.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?