Home » Nieuws en updates » Nieuw productinformatieboekje

Nieuws

Nieuw productinformatieboekje

Productinformatieboekje

De afgelopen maanden zijn er veel verschillende ontwikkelingen geweest bij Rolflex. Er zijn enkele innovaties geweest, vooral met de vouwdeur zelf. Daarom hebben we ons productinformatieboekje herzien. We hebben alle informatie bijgewerkt en het boekje een nieuwe opmaak gegeven zodat het past bij onze nieuwe huisstijl.

Alles in een

Alle details over de Compact deur vindt u in dit boekje. Of het nu gaat om gegevens over de verschillende motoren, de benodigde afmetingen of accessoires, alles is hier te vinden. Ontdek de verschillende vormgevingsmogelijkheden met kleuren, beglazing en ramen of de verschillende bedieningsmogelijkheden.

Informatief en duidelijk

Maar niet alleen de feiten over de vouwdeur worden in het boekje vermeld. Ook worden de unieke voordelen en vele mogelijke toepassingen genoemd. De Compact deur kan zowel in een bedrijfshal met kraanbaan als in spuitcabines of brandweerkazernes met afzuiginstallaties worden toegepast. Ontdek wat de kernverschillen zijn en ontdek de onbegrensde mogelijkheden.

Hardcopy of PDF?

Download direct het nieuwe productinformatieboekje of vraag het gratis aan.

U kunt de PDF eenvoudig downloaden door op de knop te klikken.

Via onderstaand formulier kunt u een hardcopy aanvragen. Vul het in en klik op “Bestel nu” en we sturen u de gewenste aantal op.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?