Home » Nieuws en updates » Nieuwe montagewijze Compact loopdeur

Nieuws

Nieuwe montagewijze Compact loopdeur

Nieuwe montagewijze loopdeur

Het ontwikkelingsteam van Rolflex staat nooit stil. De ontwikkelaars werken continu aan verbeteringen en innovaties voor de Compact vouwdeur. In de afgelopen maanden bleek dat de productietijd van loopdeuren versneld kon worden door een slimme aanpassing. Deze aanpassing heeft tot gevolg dat niet alleen de productie, maar ook de montage gewijzigd is. Let dus op als u binnenkort een nieuwe deur met loopdeur gaat monteren!

Lichter werken

Na de aanpassing is de montage van de loopdeur aanzienlijk anders. Voorheen waren de vier onderste panelen al voorgemonteerd, dus moesten ze als pakket op de schragen worden geplaatst en als geheel in de rails worden geschoven. Afhankelijk van het type panelen en de grootte van de deur kon dit best een zware klus zijn. Daar komt nu verandering in, want in de nieuwe methode wordt elk paneel apart gemonteerd. Lichter werken dus.

De installatie

Bij iedere nieuwe deur die we uitleveren wordt altijd de juiste montagehandleiding meegeleverd. Hierin staat duidelijk vermeld dat bij het installeren van een Compact deur met loopdeur een bepaalde volgorde aan gehouden dient te worden. Dit is afhankelijk van zowel de scharnierzijde als de openingsrichting van de loopdeur. Bij het bepalen van de deurvariant wordt de deur altijd van buiten de ruimte of het gebouw bekeken. Ook als het een buitenmontage is.

montagewijze Compact loopdeur veranderd

Nieuwsgierig?

Meer weten over de nieuwe Compact loopdeur of over de montage van de vouwdeur in het algemeen? Onze experts adviseren u graag persoonlijk of telefonisch. U kunt ook een training boeken bij onze Compact Academy. Daar laten we u precies zien hoe de Compact deur wordt geïnstalleerd. Maak gewoon een afspraak en kom bij ons langs. Wij laten u graag onze productie zien en leggen u alles uit wat met de vouwdeur te maken heeft.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?