Home » Nieuws en updates » Even voorstellen: Coen Tiemessen

Nieuws

Even voorstellen: Coen Tiemessen

Sales binnendienst - Rolflex

Als je telefonisch contact hebt gehad met Rolflex, dan is de kans vrij groot dat je gesproken hebt met Coen Tiemessen. Maar wie is Coen Tiemessen?

Coen Tiemessen is 28 jaar oud met 12 jaar levenservaring (40 jaar dus) en werkt nu al bijna 13 jaar als verkoopmedewerker binnendienst bij Rolflex. Coen woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen in Ulft. In zijn vrije tijd is Coen actief in wielrennen, boksen, voetbal (kijken), BBQ’en en bezoekt hij een concert waar mogelijk.

Verkoop binnendienst

Als verkoopmedewerker binnendienst ondersteunt hij de dealers, onder andere door het doen van order intakes. In Nederland adviseert Coen ook eindklanten over de Compact deur en probeert in samenwerking met de buitendienst de Compact deuren van Rolflex te verkopen.

Al 13 jaar bij Rolflex

Nadat Coen zijn MBO studie (MEAO ondernemer groothandel) heeft behaald is hij gaan doorstuderen op het HBO waar hij de studie commerciële economie heeft gevolgd aan de HAN in Arnhem. Na zijn studie is Coen direct zijn carrière bij Rolflex begonnen en werkt er 13 jaar later nog steeds.

Internationaal contact

‘’Tijdens mijn studie ben ik binnen mijn netwerk gewezen op de vacature bij Rolflex. Het leek me vooral leuk om veel klantcontact te hebben. De afwisseling van contact met klanten uit verschillende landen is ook iets wat ik erg leuk vind. In de ochtend spreek je met dealers of klanten uit Australië en Nieuw Zeeland, in de avond spreek je met Canada en in de tussenliggende tijd ben je met landen in Europa bezig. Zo heb ik veel afwisseling in mijn werk wat het zo leuk maakt. Het is ook leuk en uniek om de verschillen per cultuur per land te zien.’’

Het doel van Coen binnen Rolflex is om samen met de hele team van Rolflex de Compact bedrijfsdeur tot een nog groter succes te maken en steeds meer nieuwe markten proberen aan te boren.

Wil je ook werken bij Rolflex? Bekijk onze vacatures hier.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?