Home » Nieuws en updates » Waarom op maat gemaakte panelen?

Nieuws

Waarom op maat gemaakte panelen?

Plaatsbesparende stormprofielen

Rolflex produceert de panelen voor alle Compact vouwdeuren altijd in eigen fabriek. Maar waarom doen we het eigenlijk zo? Is het niet makkelijker om universele panelen te gebruiken? Er zijn verschillende redenen voor de beslissing om de panelen zelf te produceren.

Waarschijnlijk de belangrijkste reden hiervoor is de speciale vouwtechniek. Bij een gewone sectionaaldeur loopt de deur op rails langs het plafond het gebouw in. De scharnieren hoeven maar een klein beetje te bewegen. De vouwdeur daarentegen vouwt omhoog zodat de scharnieren volledig ontvouwen. De panelen worden vervolgens op elkaar gestapeld. Om dit te laten werken, worden de scharnieren tussen de panelen gemonteerd.

Er zijn echter meer redenen voor panelen op maat. Welke dat zijn, leest u in dit artikel.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?