Home » Nieuws en updates » Wie is Marvin?

Nieuws

Wie is Marvin?

Marvin production engineer van Rolflex

Marvin is een vader van twee dochters met de derde dochter op komst en onze production engineer. In zijn vrije tijd tennist en klust hij graag. Marvin studeert tot heden nog technisch bedrijfskunde. Hij heeft zich altijd bezig gehouden met de processen binnen de productie en is daarom altijd op zoek naar verbeteringen.

Voordat Marvin zijn avontuur bij Rolflex begon heeft hij als werkvoorbereider gewerkt in een ander bedrijf. Daar deed hij de aansturing van de productie, maakte hij planningen en deed hij alles ter voorbereiding van de productie.

Wat wilt Marvin binnen Rolflex bereiken?

Omdat Rolflex ontwikkelaar en producent is van de op maat gemaakte Compact deuren is er altijd plaats voor verbetering. Anders dan de traditionele sectionaaldeur vouwt de Compact deur zich tijdens het openen op boven de toegang. Deze sectionaaldeur bespaart daardoor niet alleen ruimte, maar is ook makkelijk te bedienen en zeer onderhoudsvriendelijk.

De Compact deuren worden geproduceerd in een moderne fabriek in Ulft. Geautomatiseerde productieprocessen in combinatie met handwerk garanderen een constante en hoge kwaliteit welk ruimschoots voldoen aan de Europese normen en richtlijnen. Marvin wilt binnen Rolflex er graag voor zorgen om de productie proces te optimaliseren en het produceren eenvoudiger te maken dan dat het nu al is.

Het leuke van werken bij Rolflex

We vroegen Marvin wat hij nou van zijn functie bij Rolflex vindt. Daarop antwoordde hij met ‘Ik heb het erg zin hier in het bedrijf. Er is een fijne werkomgeving en het is een bedrijf vol leuke werknemers waar iedereen goed met elkaar kan opschieten.’ Heb jij net als Marvin ook interesse in een afwisselende baan bij Rolflex? Aarzel niet en neem een ​​kijkje op onze website! We hebben een aantal vacatures te vervullen die voor u interessant kunnen zijn.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?