Home » Nieuws en updates » Nieuwe montagevideo’s voor de industriedeuren klaar!

Nieuws

Nieuwe montagevideo’s voor de industriedeuren klaar!

De Compact deur experts: onze monteurs

Wij, Rolflex zijn al een tijdje bezig met het maken van montage video’s voor onze klanten. Met de installatie video’s begeleiden we u stap voor stap door het proces om een Compact industriedeur te installeren. Kortgeleden hebben wij 3 nieuwe montage video’s aan onze website toegevoegd. In deze video’s leert u hoe u de zijmotor, afdichtingen en veiligheidsvoorzieningen van de Compact deur installeert.

Installatie van de zijmotor

Alle Compact vouwdeuren hebben elektrische motoren. Welke motor voor uw deur wordt gebruikt, hangt af van onder andere het gewicht en de afmetingen van het deurblad van de deur. De zijmotor van de Compact industriedeur kan universeel aan de linker of rechter kant van de deur worden geïnstalleerd.  Als er niet voldoende ruimte aan de zijkant is, kan de motor optioneel voor of bovenop de deur worden geplaatst.

Isolatiewaarden van Compact deuren

Alle Compact industriedeuren hebben een goede isolatie en afdichtingen om uw pand te beschermen tegen het buitenklimaat. Afhankelijk van het materiaal en de grootte van de deur kunnen de isolatiewaarden van uw Compact deuren variëren. De verschillende afdichtingen zorgen tevens voor een goede bescherming tegen vocht en temperatuurschommelingen.

Compact deuren bij Tola in Kroatië

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid staat voorop bij Rolflex. De Compact deur is ontwikkeld met het oog op veiligheid, zonder dat de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de deur te comprimeren. Onze Compact deuren voldoen aan de Europese veiligheidsnorm DIN EN 13241-1 en de industriedeuren hebben het CE-label. Er zijn zowel standaard veiligheidsvoorzieningen als extra, waarover u hier meer kunt lezen.

Montagevideo’s

Onze montagevideo’s laten u precies zien hoe u de verschillende onderdelen installeert zodat de onderdelen perfect samenwerken en de industriedeur soepel beweegt. We zijn altijd bezig met het maken en verbeteren van nieuwe montagevideo’s en zullen u informeren zodra er nieuwe video’s klaar zijn. U kunt ze altijd op deze pagina vinden.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?