Home » Nieuws en updates » Nu nieuw! De Compact Multispray

Nieuws

Nu nieuw! De Compact Multispray

Multispray van Rolflex

In onze nieuwe parts shop bieden wij u nu ook de Compact Multispray aan. Wij gebruiken onze multispray al jaren op onze eigen deuren en vonden het hoog tijd om deze ook ter beschikking te stellen aan onze klanten.

Waar is het voor?

Compact Multispray is een bijzonder sterke verzorgingsvloeistof met snelle waterverdrijving, sterk kruipend vermogen en een optimaal reinigend effect. Het maakt roest los en verlengt de levensduur van mechanische producten. De multispray elimineert piepende en krakende geluiden op scharnieren, geleiders, lagers en alle soorten verbindingen en koppelingen, beschermt en verzorgt alle gereedschappen.

Onze multispray zorgt ervoor dat de deur niet veel stof aantrekt en zorgt ervoor dat er geen stof aan de deur blijft plakken. De multispray is veelzijdig inzetbaar, niet alleen voor onze deuren maar ook voor mechanische apparaten zoals meetgereedschap en sloten kan onze spray worden gebruikt.

Hoe gebruikt u het?

Natuurlijk is het belangrijk om de multispray op de juiste manier te gebruiken. Zo gebruikt u onze de spray: Schud de bus goed voor gebruik. Stel de spuitkop in op de toepassing (buisje naar beneden = spuitnevel). Spuit Compact Multispray op het betreffende gebied vanaf een afstand van ca. 20-30 cm en laat het inwerken. Herhaal indien nodig het proces. Overtollige vloeistof kunt u opnemen met geschikt materiaal.

U houdt uw deur optimaal werkend door de deur regelmatig te onderhouden in combinatie met onze onderhoudschecklist, onderhoudssticker en natuurlijk onze multispray. Deze zijn allen verkrijgbaar via onze parts shop.

Meer informatie over de multispray

In onze parts shop kunt u meer informatie krijgen over de multispray. Daar vindt u ook andere onderdelen voor onze Compact deuren. Neem een kijkje en bestel de gewenste onderdelen.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?