Home » Nieuws en updates » Installatie van de panelen van industriedeuren

Nieuws

Installatie van de panelen van industriedeuren

panelen van industriedeuren worden in de rails gestapeld

Panelen van industriedeuren van het merk Compact worden op een andere manier gemonteerd dan de panelen van een sectionaaldeur. Als u weet wat er tijdens de montage anders moet, is dat net zo eenvoudig als bij andere industriedeuren.

Omdat Compact deuren industriedeuren zijn die zich omhoog vouwen om te openen, worden de panelen in de rails op elkaar gestapeld en met elkaar verbonden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de scharnieren correct zijn geplaatst, zodat de deur gemakkelijk kan worden opgevouwen.

Bij het plaatsen van een industriedeur met loopdeur komen echter nog andere zaken kijken. De loopdeur zal in de productie al in de industriedeur verwerkt worden waarbij vier bodempanelen aan elkaar zijn geschroefd.

Waar u precies op moet letten kunt u lezen in dit artikel.

Gehele installatie

Naast dit artikel hebben we ook enkele installatievideo’s voor u gemaakt. Geleidelijk aan zullen meer video’s worden toegevoegd, waarin we uitleggen hoe eenvoudig het is om de Compact industriedeur te installeren.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?