Home » Nieuws en updates » Al eens met Kevin gesproken? Wij stellen hem voor!

Interviews, Nieuws

Al eens met Kevin gesproken? Wij stellen hem voor!

Nieuwsbrief Foto voor RSS Feed

De afgelopen weken hebben wij ons bij Rolflex veel bezig gehouden met de nieuwe webshop. In deze webshop genaamd ‘Compact partshop’ biedt Rolflex losse onderdelen van de Compact bedrijfsdeur aan. Dit is bedoeld voor de Compact dealers. Kevin Reinders is één van onze medewerkers die zich veel bezighoudt met de partsshop. In deze rubriek stellen we hem voor.

Wat doet Kevin binnen Rolflex?

Kevin houdt zich vooral bezig met onderdelen, technische service en het geven van technische trainingen. Die trainingen geeft hij bijvoorbeeld via onze Compact Academy. Hier kunnen Compact dealers uit het binnen en buitenland op hun kennis van de Compact deur vergroten.

Om meer te weten te komen over Kevin en zijn ervaringen als medewerker van Rolflex hebben wij hem een aantal vragen gesteld. Zo vroegen wij hem: Wat zijn de voordelen van het werken bij Rolflex? ‘Het voordeel van het werken bij Rolflex is de fijne werksfeer die er hangt. Iedereen kan goed met elkaar opschieten, de lijntjes tussen de werknemers zijn kort en de heerlijke gezamenlijke lunch op de vrijdagmiddag mag ook niet onbenoemd blijven natuurlijk.’

Het leuke van het werken bij Rolflex.

Verder vroegen we hem wat hij zo leuk vindt aan zijn werk. Hierop antwoordde hij met ‘Alles bij elkaar natuurlijk. Er is niet één specifiek ding wat mijn werk zo leuk maakt. De combinatie van de leuke collega’s, de uitdaging die erin zit en de afwisselende werkzaamheden. Geen enkele dag is voor mij hetzelfde en dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.’

Hoe denkt Kevin over de partshop?

Kevin denkt dat het besluit op een Partshop op te zetten een logisch besluit was. ‘Er is vanuit de dealers altijd veel vraag geweest naar losse onderdelen dus de komst van een partshop was eigenlijk vanzelfsprekend. Ook is Rolflex natuurlijk een innovatief bedrijf. Het is leuk dat er telkens weer een nieuwe uitdaging gezocht wordt. En op deze manier word het voor de klant nog makkelijker en laagdrempeliger gemaakt om onderdelen te bestellen.’

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?