Home » Nieuws en updates » Nieuwe kleurenwaaiers beschikbaar

Nieuws

Nieuwe kleurenwaaiers beschikbaar

Kleurenwaaier

Rolflex heeft keuze uit 10 standaardkleuren waarin de sandwichpanelen voor de sectionaaldeuren worden vervaardigd. Doordat we elke deur op maat maken, kunnen we goed inspelen op de wensen van de klant. Op verzoek kunnen we de deur uiteraard ook in elke andere RAL-kleur produceren. Ook bij een sectionaaldeur met glas kunt u verschillende kleuren kiezen.

Om de keuze uit de mogelijke kleuren voor uw klanten te vereenvoudigen hebben we nieuwe kleurenwaaiers beschikbaar. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar voor al onze dealers. Zo kunt u uw klanten direct de juiste kleuren laten zien. Neem om te bestellen contact op met marketing@rolflex.com

Meer weten over de mogelijke kleuren? Lees dan het artikel “Wat zijn de kleur mogelijkheden voor de Compact deur?”

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?