Home » Nieuws en updates » Inmeten van een Compact deur, hoe doet u dat?

Nieuws

Inmeten van een Compact deur, hoe doet u dat?

Een Compact deur meten

Hoe meet u correct?

Wij vinden het erg belangrijk dat we u altijd van nuttige informatie voorzien. Daarom schrijven wij regelmatig artikelen voor het kenniscentrum, waar u alles te weten komt over de Compact vouwdeur. Ook schreven we een artikel over hoe u de maat van onze vouwdeur het beste kunt opmeten en waar u op moet letten.

In het artikel “Hoe meet ik de correcte Compact deur maat?” leggen we precies uit hoe u de deur opmeet. Het is vooral belangrijk dat u begint met de duidelijke maatstaf. Bepaal dus de breedte en hoogte van de deuropening. Alleen als u de juiste afmetingen doorgeeft, is het mogelijk om u de juiste deur te leveren en de deur probleemloos te monteren. Onze Compact vouwdeur wordt immers altijd op maat gemaakt.

En daaromheen?

Ook de ruimte rond de deur moet worden opgemeten. Hoewel de Compact deur ruimtebesparend is, is er wel ruimte nodig voor installatie. Een grote deur heeft meer ruimte nodig dan een kleine. Ook de positie van de motor speelt een grote rol. Hoeveel ruimte u precies nodig heeft aan de zijkanten, boven en voor de deuropening leest u in het artikel “Hoeveel ruimte heb ik rondom de deur nodig?”.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?