Home » Nieuws en updates » Even voorstellen, onze nieuwe stagiair!

Nieuws

Even voorstellen, onze nieuwe stagiair!

Stagiair - Rolflex

Afgelopen week is er een nieuwe stagiair bij Rolflex gestart. We waren al een tijdje opzoek naar een marketing stagiair en die hebben we nu gevonden. Hieronder zal hij in een kort stukje vertellen over zichzelf.

Wie ben ik?

Hallo, Mijn naam is Sven Muller en ik ben dus de nieuwe stagiair van Rolflex. Ik ben 18 jaar oud en ben op dit moment woonachtig in Dinxperlo, Nederland. Ik studeer nu medewerker marketing en communicatie niveau 4 op het Graafschap College. Momenteel zit ik het derde en tevens ook laatste jaar van deze opleiding. Ik hoop dus dat ik door middel van het halen van deze stage en wat examens mijn opleiding af kan ronden dit jaar. Na het afronden van deze opleiding wil ik door gaan studeren op de HAN in Nijmegen, Nederland. Hier wil ik de opleiding Sportkunde gaan studeren aangezien dit een combinatie is van sporten (wat ik graag doe) en economie, waar ik voor studeer en in wil groeien.

Welke sporten doe ik?

Qua sporten doe ik aan voetbal , fitness en daarnaast kart ik ook nog in het weekend. Voetbal doe ik nu zo ongeveer 14 jaar. Ik doe dit bij FC Dinxperlo onder 19-1. Vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen na 14 jaar en wil dit ook nog lang blijven doen. Daarbij doe ik nu ook fitness 5 keer in de week. Dit doe ik nu ook al ongeveer 1 jaar. Het karten doe ik nu 5 jaar. Meestal doe ik dit in Eefde, Nederland maar ook af en toe in Duitsland in Emsbüren. Dit doe ik nu ongeveer 5 jaar en sinds 1 jaar doe ik daarbij ook wedstrijden.

Welke periode ga ik stage lopen?

Ik ga stage lopen in de periode van 10 januari tot en met ongeveer 18 mei. Dit hangt nog af van wanneer ik het aantal stage uren heb gehaald. In deze periode hoop ik veel te leren over het bedrijf zelf maar ook over het werk van een marketing medewerker. Daarnaast doe ik graag veel ervaring op voor mijn vervolgopleiding en voor als ik later werkzaam ben bij een bedrijf natuurlijk.

Waarom ik voor Rolflex heb gekozen.

Ik heb gesolliciteerd bij Rolflex omdat ik hun vacature voorbij zag komen op een website en het direct wel mijn interesse opwekte. Dit komt omdat ik het idee heb dat ik me hier goed kan verder ontwikkelen als marketeer maar ook op veel andere vlakken. Na kort op gesprek te zijn geweest was ik al erg enthousiast geworden over deze stage en mocht ik gelukkig van af 10 januari beginnen.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?