Home » Nieuws en updates » Interview over het project Rijn IJsselcollege

Nieuws, Video

Interview over het project Rijn IJsselcollege

Interview met Bert Tiemessen over het project Rijn IJsselcollege

Recent werd Bert Tiemessen geïnterviewd door online platform de Bouwonline. In het interview vertelt hij over de voordelen van de Compact roldeuren, specifiek in het project Rijn IJsselcollege. Het interview is nu te zien op de website van de Bouwonline en op onze eigen website en sociale media.

Het Project ENKA Campus / Rijn IJsselcollege

Het Rijn IJsselcollege bouwt in Arnhem een nieuwe campus. Op deze campus krijgen duizenden studenten en docenten straks een plek. De campus verrijst op een plek waar door de jaren heen duizenden arbeiders werkten in de textielindustrie.  Op dit terrein stond ooit de ENKA fabriek en later vonden respectievelijk AKZO en Teijin er een plek. Een deel van dit terrein zal worden ingericht als Campus voor het Rijn IJsselcollege.

De Compact deuren zijn gemonteerd in het praktijklokaal automotive van het Rijn IJsselcollege. In totaal 8 roldeuren zijn hier geplaatst. Belangrijkste reden om voor onze deuren te kiezen is het compacte ontwerp. Door het ontbreken van bovenrails is er volop ruimte voor de autohefbruggen. Ook sluit de deur qua ontwerp mooi aan bij het vrijwel geheel glazen ontwerp van dit deel van het pand. De deuren gaan naadloos op in de rest van het ontwerp. Bert Tiemessen, accountmanager Nederland bij Rolflex legt in de video uit hoe dat werkt.

De perfecte oplossing voor garages

Het praktijklokaal heeft veel overeenkomsten met een typische autogarage. In autogarages moeten meestal veel verschillende installaties in één ruimte worden ondergebracht. Denk aan afzuiging, autohefbruggen, verlichting, et cetera. Tegelijkertijd is het ook vaak een plek waar klanten komen om hun auto’s te halen en te brengen, dus de ruimte moet ook representatief zijn. De Compact roldeur combineert praktische ruimtebesparing met een strak en modern uiterlijk. Vandaar dat vele automerken wereldwijd inmiddels gekozen hebben voor deze roldeur.

Bekijk de video nu!

U kunt hier meer te weten komen over dit project.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?