Home » Nieuws en updates » Garagedeuren villa in Koeweit

Nieuws

Garagedeuren villa in Koeweit

Loopdeur in overheaddeur - Rolflex

Voor een autoliefhebber werd in Koeweit een schitterende villa gebouwd. Hij houdt van sportieve luxe auto’s en heeft zelfs een Rennsport Service-Center. Omdat hij hier al Compact garagedeuren gebruikt en enthousiast is over de deuren, wilde hij ze ook in zijn eigen villa hebben. Tevreden stuurde hij ons foto’s van het resultaat. Niet zonder een van zijn prachtige auto’s natuurlijk.

Waarom Compact garagedeuren?

Hij koos de ruimtebesparende Compact deuren voor zijn villa en het servicecentrum, zodat hij de ruimte naar believen kan gebruiken voor verlichting en andere apparatuur. Ook is het belangrijk dat de autobrug volledig de hoogte in kan zonder dat de rails in de weg zitten. Natuurlijk hechtte hij ook veel belang aan het ontwerp van de garagedeuren, omdat het zou passen bij de luxe auto’s. Ook koos hij voor ramen om daglicht binnen te laten en een loopdeur voor een gemakkelijke toegang. Een ander pluspunt van de garagedeur is dat Compact deuren geen zichtbare scharnieren hebben en dus zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant een perfecte afwerking bieden. Lees meer over dit mooie project.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?