Home » Nieuws en updates » Compact deur met duurzaam aluminium

Nieuws

Compact deur met duurzaam aluminium

duurzaam aluminium voor de Compact deur

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij de productie van bouwmaterialen, dus ook bij de Compact deuren. Grondstoffen worden schaars en daarom wordt het hergebruik van grondstoffen steeds belangrijker. Gelukkig maken veel toeleveranciers steeds meer vorderingen om productiebedrijven als Rolflex te faciliteren in het verduurzamen van hun productieproces.

Hergebruikte grondstoffen

Rolflex hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wist u bijvoorbeeld dat wij gebruik maken van duurzame grondstoffen? Zo gebruiken wij gerecycled aluminium in diverse onderdelen van de Compact sectionaaldeur. De herkomst van dit aluminium kan volledig worden getraceerd en alle resten die ontstaan bij de productie van de grondstof worden ook hergebruikt. De grondstoffen worden ingezameld en verwerkt in recycling units in de Benelux, zodat grondstoffen geen lange afstanden hoeven af te leggen naar de productielocatie van Rolflex in Nederland.

Investeer in de toekomst

Naast duurzaamheid in de productie van de deur, hechten wij ook belang aan duurzaamheid in gebruik van de deur. We gebruiken materialen die lang meegaan, waardoor er minder reparatie of vervanging nodig is. Zo gebruiken we minder materiaal. Dat is niet alleen voordelig voor onze klanten, maar ook voor het milieu.

Rolflex investeert continu in de verbetering van het productieproces en innovaties rondom de Compact deur. Doel van de innovatie is het verder verbeteren van de duurzaamheid, zowel in langdurig gebruik van de deur zonder problemen, als in het verkleinen van onze ecologische footprint.

Duurzaamheid loont

Wilt u meer weten over de duurzaamheid van de Compact deur? Lees dan meer over de deur en ontdek onze bijzondere projecten. Blijf bij en investeer ook in uw toekomst.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?