Home » Nieuws en updates » Installatievideo van de Compact deur

Nieuws, Video

Installatievideo van de Compact deur

Rolflex-monteur plaatst een Compact deur

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat een goede montage van de Compact deur cruciaal is voor een lange en zorgenloze levensduur. Daarom investeren wij in kennisdeling en trainingen voor monteurs en dealers, zowel in live training bij ons in de Academy, als op afstand.

De Compact vouwdeur onderscheidt zich door zijn speciale vouwtechniek sterk van andere deurtypes. Hierdoor is de montage van deze deur anders dan bij gewone sectionaaldeuren. Zo worden de panelen bij montage bijvoorbeeld niet direct op elkaar gestapeld in de rails, maar onderaan gevouwen gemonteerd en met behulp van de motor opgetild. Hierdoor hoeft een monteur niet op hoogte te werken.

Om meer kennis te delen rondom de montage van de deur, werken we aan een serie montagevideo’s. De eerste hiervan is klaar en delen wij graag met u. Houd onze website in de gaten voor de volledige serie.

Compact deur montagevideo

Meer informatie over de montage van de Compact deur vindt u hier.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?