Home » Nieuws en updates » Nieuw! Bovenruimte rekentool

Nieuws

Nieuw! Bovenruimte rekentool

Compact deuren in een autogarage

Als het op millimeters aankomt, is het belangrijk om precies te weten hoeveel vrije bovenruimte de Compact sectionaaldeur nodig heeft in iedere configuratie. Deze bovenruimte varieert op basis van de lengte van de deur en of er opties als een loopdeur of een beschermkap gemonteerd moeten worden. Om dit rekensommetje makkelijk te maken is er nu een vrije bovenruimte-calculator beschikbaar.

Mocht de vrije bovenruimte die de calculator aangeeft niet beschikbaar zijn, dan zijn er vrijwel altijd nog andere opties mogelijk om de deur toch passend te maken. Neem in dat geval contact met ons op en we denken met u mee!

Bekijk de calculator op de inbouwmaten-pagina in ons kenniscentrum.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?