Home » Nieuws en updates » Porsche Centrum Twente krijgt Compact deuren

Nieuws, Video

Porsche Centrum Twente krijgt Compact deuren

Nieuw Porsche Centrum Twente in Deventer

Porsche Centrum Twente krijgt een nieuw bedrijfsgebouw in Deventer. Wij zijn er trots op dat onze Compact deuren werden gebruikt in de afleverruimtes van deze gerenommeerde Porsche dealer. De deur past perfect in dit gebouw, vooral vanwege het ontbreken van ontsierende plafondrails. Hierdoor krijgen deze ruimtes in het gebouw een perfecte afwerking, zowel binnen als buiten. Het nieuwe gebouw gaat, waarschijnlijk niet geheel toevallig, officieel open op 9 november (9-11).

U kunt een eerste blik werpen op het nieuwe Porsche Centrum Twente in onderstaande video. Als u goed kijkt, ontdekt u daar ook onze vouwdeur.

Foto door VBJ Architecten

Nieuwsgierig naar meer van dit soort projecten? Bekijk de projectenpagina.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?